+355 694835881 info@insq.gov.al

Njoftim i rezultateve të testimit fillestar të inspektorëve të AKU datë 23.06.2023

Njoftimi i rezultatit të testimit periodik të inspektorëve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit (AKU), datë 23 Qershor 2023.

Nr. Nr. Identifikimi Rezultati
1 H90811005U 64
2 I00507090H 76
3 I01226036I 64
4 I40621224J 68
5 G70505161R 56
6 G70613061I 64
7 G90415218B 52
8 G40327189A 76
9 G30113114H 92
10 H05215091I 52
11 H81001044N 76
12 I45826115I 72
13 I20518038Q 84

 

Njoftim per spostimin e dates se testimit 06.12.2022

Duke marre shkak nga njoftimi në media, për bllokim të pjesshëm të akseve rrugore më datë 6 dhjetor 2022, në kuadër të masave të sigurisë që do të merren për samitin BE-Ballkani Perëndimor, ju bëjmë dije së testimi i grupeve të inspektorëve të caktuar në këtë datë do të spostohet, për rrjedhojë të paraqiten sipas listave dhe orareve të njoftuara më herët, por më datë 12.12.2022.

Njoftim për testimin periodik të inspektorëve shtetërorë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Njoftim për trajnimin fillestar të inspektorëve të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor

Më datë 02.12.2022, në orën 09:30 në ambientet e Inspektoratit Qendror, do realizohet testimi fillestar i inspektorëve të Inspektortit Shtetëror Shëndetësor, për modulin e Inspektoratit Qendror dhe të ISHSH dhe në orën 12:00, testimi me gojë.

Nr. Emër Mbiemër Pozicioni
1 Anis Kokomani Inspektor
2 Armela Curri Inspektor
3 Albion Dedja Inspektor
4 Zef Ndreca Inspektor

Njoftim për trajnimin fillestar të inspektorëve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Më datë 02.12.2022, në orën 09:30, në ambientet e Inspektoratit Qendror do realizohet testimi fillestar me shkrim i inspektorëve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit për modulin e Inspektoratit Qendror dhe të AKU dhe me gojë në orën 11:30.

Nr. Emër Mbiemër Pozicioni
1 Alma Jaku Inspektor
2 Ingrid Baba Inspektor
3 Luljeta Ndreka Inspektor
4 Ilir Mehmeti Inspektor