+355 694835881 info@insq.gov.al

LAJME

Njoftim per spostimin e dates se testimit 06.12.2022

Duke marre shkak nga njoftimi në media, për bllokim të pjesshëm të akseve rrugore më datë 6 dhjetor 2022, në kuadër të masave të sigurisë që do të merren për samitin BE-Ballkani Perëndimor, ju bëjmë dije së testimi i grupeve të inspektorëve të caktuar në këtë datë do...

NJOFTIME

Njoftim i rezultatiteve të testimit të datës 28.02.2023

Rezultatet e testimit fillestar të inspektorëve në kohë prove, me shkrim dhe me gojë,  të ISHSH (Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor), realizuar më datë 28.02.2023. Nr. Numër Personal Rezultati testim me shkrim Rezultati testim me gojë Rezultati 1 J71213054S 60 25 85...

Evente