+355 694835881 info@insq.gov.al

Evente

Java e Inovacionit

Java e Inovacionit

Sot, më datë 10 Maj 2014, Inspektori i Përgjithshëm, Z. Ilir ZELA mori pjesë në hapjen e Javës së Inovacionit, e cila organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike, znj. Milena Harito. Në hapjen e kësaj jave, morën...

Takim me Bisnesin për reformën Rregullatore

Takim me Bisnesin për reformën Rregullatore

Sot, me datë 15.03.2013 nën drejtimin e Kryeministrit Berisha u zhvillua bashkëbisedimi me biznesin në lidhje me propozimet e Task Forcës për reformën rregullatore ku ishte e pranishme dhe Inspektoria e Përgjithshme Zj.Mimoza Hajdarmataj. Duke i vlerësuar mendimet e...