+355 694835881 info@insq.gov.al

LAJME

NJOFTIME

Rezultatet e testimit të inspektorëve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Në vijim të korrigjimit të testeve, më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU (Autoritetit Kombëtar të Ushqimit),​ pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 23/07/2021, ora  13:00. Nr.           ID                        Rezultati 1             ...

Evente

Java e Inovacionit

Java e Inovacionit

Sot, më datë 10 Maj 2014, Inspektori i Përgjithshëm, Z. Ilir ZELA mori pjesë në hapjen e Javës së Inovacionit, e cila organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike, znj. Milena Harito. Në hapjen e kësaj jave, morën...