+355 694835881 info@insq.gov.al

Duke marre shkak nga njoftimi në media, për bllokim të pjesshëm të akseve rrugore më datë 6 dhjetor 2022, në kuadër të masave të sigurisë që do të merren për samitin BE-Ballkani Perëndimor, ju bëjmë dije së testimi i grupeve të inspektorëve të caktuar në këtë datë do të spostohet, për rrjedhojë të paraqiten sipas listave dhe orareve të njoftuara më herët, por më datë 12.12.2022.