+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Z. Michel Rouzeau, Inspektor i Pergjithshem i Administrates se Frances

Z. Patrick Gerard, Drejtor i Shkolles Franceze te Administrates.(ENA)

Inspektorati Qendror

Përmirësimi i efektivitetit dhe përgjegjshmërisë së veprimtarive të inspektimit në Republikën e Shqipërisë.

LAJMET E FUNDIT

Rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU

Më poshtë gjeni listën e inspektorëve në periudhë prove të Autotitetit Kombëtar të Ushqimit, të cilët e kaluan testimin fillestar me shkrim dhe gojë, si dhe kanë fituar të drejtën e pajises me kartën e inspektorit. Nr.           ID                        Rezultati...

read more

Rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU

Në vijim të korrigjimit të testeve, më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU,​ pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 05/05/2021, ora  13:00. 1​ I01026015D 64 2  I50717075B 36 3 H40426030N 12 4  I95709003C...

read more

Rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH

Në vijim të korrigjimit të testeve, më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH,​ pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 04/04/2021, ora  12:00.  ​ Nr. ID Rezultati 1 G90723006P 74 2 J50902061J 68 3 J50912014C 83 4 J85305083C 87 5 J01126059V...

read more

Rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH

Më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektoreve të ISHSH, pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 30/04/2021, ora  12:00. Nr. ID Rezultati 1 H80409062P  77 2 H10615225G  70 3 J45812080C  72 4 J51021058N  55 5 H90429162H  51 6 I50113047E  51 7 I40913053C...

read more

Njoftim për trajnimin e inspektorëve të AKU

Nesër me datë 05.05.2021, në orën 09:30, do realizohet trajnimi për modulin e Inspektoratit Qendror dhe të AKU për inspektorët e Sektorit të Kontrollit të Ushqimit, Ushqimit për Kafshë dhe Operatorëve  të Biznesit:   1. Amarildo Ramja 2. Dritan Islamaj 3. Enxhi...

read more

Rreth Nesh

Një nga detyrimet kryesore të shtetit është garantimi i zbatimit të rregullave të detyrueshme në veprimtarinë e përditshme të bizneseve dhe individëve…

Raporte Vjetore Inspektimi

Raporte Vjetore Inspektimi

Misioni dhe Funksionet

Bazuar ligjit Nr.10 433, datë 16.6.2011 “Për Inspektimin në Republikën e Shqipërisë” është krijuar Inspektorati Qendror si institucion qendror…

Inspektoratet Shtetërore

Inspektoratet Shtetërore

Organigrama dhe Struktura

Organigrama dhe Struktura

Inspektoratet Vendore

Inspektoratet Vendore

Legjislacioni

Legjislacioni

Raporte Monitorimi të Buxhetit

Raporte Monitorimi të Buxheteve

Plotësoni formularin për të dërguar ankesë online!

 

Plotësimi i formularit të mëposhtëm bëhet në mënyrë elektronike dhe ju duhet të plotësoni ato të dhëna që ju nevojiten ta bëni të qartë ankesën tuaj.
Ne ju sigurojmë privatësinë e të gjithë informacionit që Ju na jepni dhe se ky informacion do të përdoret vetëm për zgjidhjen e ankesës tuaj.

 

KLIKONI KETU