+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

NJOFTIME

Rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU

Më poshtë gjeni listën e inspektorëve në periudhë prove të Autotitetit Kombëtar të Ushqimit, të cilët e kaluan testimin fillestar me shkrim dhe gojë, si dhe kanë fituar të drejtën e pajises me kartën e inspektorit. Nr.           ID                        Rezultati...

Rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU

Në vijim të korrigjimit të testeve, më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektorëve të AKU,​ pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 05/05/2021, ora  13:00. 1​ I01026015D 64 2  I50717075B 36 3 H40426030N 12 4  I95709003C...

Evente