+355 694835881 info@insq.gov.al

Nesër me datë 05.05.2021, në orën 09:30, do realizohet trajnimi për modulin e Inspektoratit Qendror dhe të AKU për inspektorët e Sektorit të Kontrollit të Ushqimit, Ushqimit për Kafshë dhe Operatorëve  të Biznesit:

 

1. Amarildo Ramja
2. Dritan Islamaj
3. Enxhi Xhabija
4. Orlando Bozha
5. Rushit Hysi
6. Flora Kola
7. Ilia Tushi
8 . Nazmi Hysa
9 . Nikolin Nikolla