+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

LAJME

NJOFTIME

Rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH

Në vijim të korrigjimit të testeve, më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH,​ pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 04/04/2021, ora  12:00.  ​ Nr. ID Rezultati 1 G90723006P 74 2 J50902061J 68 3 J50912014C 83 4 J85305083C 87 5 J01126059V...

Rezultatet e testimit të inspektorëve të ISHSH

Më poshtë gjeni rezultatet e testimit të inspektoreve të ISHSH, pas vlerësimit me shkrim dhe me gojë, më datë 30/04/2021, ora  12:00. Nr. ID Rezultati 1 H80409062P  77 2 H10615225G  70 3 J45812080C  72 4 J51021058N  55 5 H90429162H  51 6 I50113047E  51 7 I40913053C...

Evente

Java e Inovacionit

Java e Inovacionit

Sot, më datë 10 Maj 2014, Inspektori i Përgjithshëm, Z. Ilir ZELA mori pjesë në hapjen e Javës së Inovacionit, e cila organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike, znj. Milena Harito. Në hapjen e kësaj jave, morën...